Gratis tickets HBO-ICT Job & Student Event op 4 oktober: meld je aan

Op vrijdag 4 oktober vindt het HBO-ICT Job & Student Event plaats in Utrecht, georganiseerd door HBO-i. Studenten uit heel Nederland komen samen in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs om kennis te maken met het ict-werkveld. Met een inspirerende spreker, masterclasses en een grote jobbeurs. Volg je een hbo-opleiding in de richting van ict en zit je in je stage- of afstudeerjaar? Meld je dan nu gratis aan.

Jobbeurs en masterclasses

Het HBO-ICT Job & Student Event wordt jaarlijks bezocht door zo’n 1.200 studenten en tientallen toonaangevende werkgevers in de ict-branche. Op de jobbeurs leg je contacten waar je de rest van je carrière plezier van hebt. Maar er is meer. Zo begint de dag meteen goed met een keynote door Anouk Muis, Engineering Manager bij Google. Ook kun je meedoen aan verschillende masterclasses, met onderwerpen als ‘How to score your dream IT job’, ‘Cracking 800.000.000 passwords (…and why on earth I did it)’ en ‘Mastering the job – application process’.

Ticket voor de toekomst

Op het HBO-ICT Job & Student Event oriënteer je je op je toekomst, geef je je cv een boost en wissel je ideeën uit met medestudenten. En het evenement is niet alleen heel nuttig voor ict-studenten, maar ook erg gezellig. Je wordt gedurende de dag goed verzorgd met een uitgebreide lunch en borrel. Meld je dus snel aan voor dit evenement en ontvang jouw gratis ticket voor de toekomst.

 

Wil je je studenten wijzen op het HBO-ICT Job & Student Event? Stuur dan deze flyer door:

Flyer studenten NL

Flyer studenten EN